+36709431143
Dr. Kővári Gergő Benjámin
ügyvéd
ÍRJON NEKÜNK!
Az Ön neve:
Telefonszám:
Email címe:
Üzenet:
 
Bemutatkozás

Dr. Kővári Gergő Benjámin vagyok. 1981-ben születtem Egerben, gyermekkoromat Gyöngyösön töltöttem. 

2005 nyarán szereztem jogi diplomát az Eötvös Loránt Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ezt követően Nagykanizsára költöztem és először ügyvédjelöltként, majd egyéni ügyvédként azóta is itt dolgozom és élek.  

Pályám elején főként büntető ügyekkel foglalkoztam, ugyanakkor az utóbbi években mind a családjogi, mind a kártérítési ügyek száma megsokszórozódott, így praxisom mára igazán sokszínűvé vált. Ma már civil szervezetekkel és társasági joggal is foglalkozom.

Szerződések terén ugyancsak színes a paletta, hiszen az adásvételi- és ajándékozási szerződésk mellett végrendeletek szerkesztését is vállalom, de készítek öröklési-, tartási-. jelzálog-, lízing- és kölcsönszerződéseket is. 

2015-ben vadászati jogi szakjogászként végeztem a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. A vadászvizsga megszerzése után már nemcsak jogi, hanem gyakorlati ismeretekkel is rendelkezem ezen a területen, így szívesen vállalom vadásztársaságok, illetve magánszemélyek peres és nemperes ügyeinek intézését. 

© 2015 Dr. Kővári Gergő Benjámin